top of page

Mina tjänster

Jag erbjuder tre olika paket som tar ditt företags videoinnehåll till nya höjder!

Om inget av paketen passar dig och du söker något annat inom videoproduktion eller manusskrivning så tveka inte att höra av dig!

Videoproduktion light

JUST NU! 5000kr

- Videoproduktion light-paketet: Erbjuder en dedikerad videoproduktionstjänst med fokus på att skapa en imponerande och effektfull video på upp till 5 minuter.

- Skräddarsydd video: Jag skapar en professionell video som fångar företagets unika budskap och visuella identitet för att leverera en imponerande visuell upplevelse.

- Kreativ rådgivning och idégenerering: Jag samarbetar med företaget för att förstå deras mål och budskap och utvecklar kreativa idéer för att framhäva videons syfte enligt företagets vision.

 

- Rådgivning, regi och manus: jag ger expertvägledning för inspelningsprocessen, inklusive råd om manus och regi för att säkerställa högkvalitativa resultat och en övertygande berättelse.

 

- Inspelning och efterproduktion: Jag hjälper er att spela in er video och redigerar därefter den för att sätta rätt touch och känsla på videon.

 

- Resa och Boende: Detta pris är exklusive resa och boende. Om resa och/eller boende är nödvändigt för att kunna utföra jobbet tillkommer den kostnaden.

Videoproduktion VIP

JUST NU! 30 000kr

- Allt från "Videoproduktion light": Du får med allting allting som ingick i "Videoproduktion light"

 

- 10 videos: Det ingår 10 videos på en längd på upp till 10 minuter per video i detta paket

Återkommande

Pris diskuteras

- Professionellt återkommande tjänstepaket: Erbjuder ett professionellt paket för kontinuerliga behov inom videoproduktion.

 

- Anpassning efter unika mål och visioner: Skräddarsyr paketet för att perfekt passa ditt företags unika mål och visioner, med fokus på företagets behov och varumärkesidentitet.

 

- Teknisk kompetens och kreativt tänkande: Jag erbjuder enastående teknisk skicklighet och kreativt tänkande för att skapa unika och engagerande produkter.

 

- Kundtillfredsställelse som prioritet: Kundtillfredsställelse är högsta prioritet och jag strävar efter att överträffa era förväntningar.

 

- Enkel start och långsiktigt samarbete: Jag föreslår en enklare start för att inleda vårt samarbete, med en vision om att skapa en långsiktig framgångsrik relation för att skapa minnesvärda och utstickande videor och manus.

(OBS! Alla priser är exklusive moms)

Läs min quickread om hur processen att arbeta med mig går till:

Första sidan av Quickreaden på en Ipad
bottom of page